Günlük burç yorumları (5 Eylül 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 5 Eylül 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 05.09.2024 - 09:38

  • 1

    Sevgili astrolojiseverler hepinize merhabalar, bugün Ay Terazi burcunda. Duygularımız, ilişkilerimiz, başkalarıyla olan iş birliklerimiz daha ön planda olabilir. Öğlen 12:25 sıralarında Ay-Venüs kavuşumu gerçekleşecek, kavuşuma eşlik eden Juno, Güney Ay Düğümü ve Kara Ay ilişkilerde üçüncü kişilerin varlığı ile ilgili gerçeklerin ortaya çıkmasına sebep olabilir. Bugün geri dönmek isteyen eski aşklar ve ilişkiler pek hayırlı olmayabilir.  

  • 2

    Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün ilişkiler, eşiniz ile ilgili konular, ortaklıklar konusunda eski konuların gündeme gelebilir. Hizmet aldığınız veya hizmet verdiğiniz kurumlar ile olan ilişkilerinizde bazı hukuksal sorunlar veya anlaşmazlıklar meydana gelebilir.

  • 3

    Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün beraber çalıştığınız kadınlar ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Kendi sağlığınız ve iş birlikleriniz ile ilgili konularda ertelediğiniz şeyleri önceliğinize alabilirsiniz. 

  • 4

    İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün çocuklarınızla ilgili konular önceliğinizde olabilir. Aşk hayatınızda eskiden çözümleyemediğiniz olayları, durumları çözümlemek adına harekete geçebilirsiniz. Duygularınızı ifade etmek, iyisiyle, kötüsüyle hislerinizi açıklamak sizi rahatlatabilir. 

  • 5

    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün aile ilişkileri ile ilgili konular önceliğinizde olabilir. Ailedeki kadın figürler ile aranızda gerilimler meydana gelebilir. 

  • 6

    Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün kardeşler ve yakın çevrenizle ilgili konular önceliğinizde olacak. Geçmişte çözüme kavuşturamadığınız sorunları konuşmak ve ilişkilerinizde sizi rahatsız eden şeyleri dile getirmek isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki kadınlar ile aranızda bazı sorunlar meydana gelebilir. Eskiden gitmeden istediğiniz yerleri, kişileri ziyaret edebilirsiniz. 

  • 7

    Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün finansal konular, kazançlarınızla ilgili durumlarda gelişmeler meydana gelebilir. Varlıklarınızı kontrol etmek ve kayıp yaşadığınız şeyleri gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Hayatınızda sizi değersiz hissettiren insanlardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. 

  • 8

    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün kendi kişisel bakımınız ile ilgilenebilirsiniz. Ilişkilerinizde sizi rahatsız eden konuları, duygularınızı paylaşma eğiliminde olabilirsiniz. 

  • 9

    Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün hayatınızda sizi rahatsız eden duygular, kadınlardan kendinizi geri çekmek isteyebilirsiniz. Yalnız kalmak ve tüm ilişkilerinizi, size hissettirilenleri düşünmek isteyebilirsiniz. 

  • 10

    Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün arkadaşlarınızla ilgili sizi şaşırtacak şeyler öğrenebilirsiniz. Eskiden tanıdığınız kadınlar ile ilgili gelişmeler gündeminizde olacaktır. 

  • 11

    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün kariyer hayatınızda kadınlar ile aranızda anlaşmazlıklar meydana gelebilir. Duygularınızı, düşüncelerinizi ifade ederken kimleri rahatsız edebileceğinizi unutmamalısınız.

  • 12

    Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün uzak kadın akrabalar veya eşinizin akrabaları ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Geçmişle ilgili konularda sizi rahatsız eden duyguları ifade etmek isteyebilirsiniz.

  • 13
    Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün finansal konular, harcamalarınız, yatırımlarınızla ilgili gelişmeleri takip edebilirsiniz. Ortaklarınızdan gelen gelirler ile ilgili gelişmeler olabilir. Eşinizden bir hediye alabilirsiniz.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.