Günlük burç yorumları (5 Ekim 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 5 Ekim 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 05.10.2024 - 14:13

  • 1

    Sevgili astroloji severler hepinize merhabalar, bugün ay akrep burcundaki seyahatine devam ediyor. Bugün gizli olan şeylere ilginiz yüksek olacak. Saklanan, ortaya çıkarılması engellenen pek çok gizli bilginin açığa çıktığını görebilirsiniz. Duyduklarınız, gördükleriniz karşısında bir denge oluşturma ihtiyacı hissedeceksiniz. Akıl ve vicdan terazisinde dengesizlik ortaya çıkıyor. İnsanların kendi dünyaları ve içselleştirdiği konulardan vazgeçemeyişleri bugün bazı ilişkilerin, iletişimlerin kopmasına sebep olabilir. 

  • 2

    Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün aileniz ve eşiniz arasında bazı gerginlikler yaşanabilir. Partnerinizin fikirleri ile sizin davranışlarınızın örtüşmediği ve ayrı düşünce kalıplarının ortaya çıktığı bir gün olabilir. Ödemeler, muhasebe konuları, borçlar konusunda bir kadından destek alabilirsiniz.

  • 3

    Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün eşiniz, hayatınızdaki insanlar ile keyifli vakit geçirebilirsiniz. Aşk ve tutku konusunda eğlenceli bir cumartesi günü sizi bekliyor. Sağlık konularında kendinize dikkat etmelisiniz. El yanıkları, kesikler konusunda daha dikkatli olmalısınız.

  • 4

    İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün kendinizi sağlık ve çalışma konusunda güçlü hissedeceksiniz. Kariyer, kazançlar konusunda yaptığınız işlerin sonuçlarını almaya başlayacaksınız. 

  • 5

    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün aileniz ile aranızda önemli konuşmalar geçebilir. Çocuklarınız konusunda sizi sevindirecek haberler gelecektir.

  • 6

    Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün eviniz, yaşam alanlarınız ile ilgili konularda temizlik, değişiklik, tadilat konuları gündemde olabilir. Trafikte diğer insanlar ile tartışmamaya özen göstermelisiniz. 

  • 7

    Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün kardeşleriniz, yakın çevreniz ile bir araya gelerek keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Araç alımı, ev kiralama işleri gündeminizde olabilir. Arkadaşlarınız ile aranızda bazı anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir.

  • 8

    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün finansal açıdan kazançlarınızı arttıracak yeni bağlantılar bulabilirsiniz. Ödemeler ve kazançlar konusunda bir denge yaratacaksınız. Bugün ufak sakarlıklar, yaralanmalara, el yanıkları, kesiler konusunda dikkat etmelisiniz.

  • 9
    Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün kendinizle ilgilenmek, dinlenmek isteyebilirsiniz. Saç kesimi, saç bakımı ile ilgili konular önceliğinizde olabilir. Uzak yolculuklar ve seyahatler konusunda yeni planlamalar yapabilirsiniz.
  • 10

    Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün eviniz, aileniz ile ilgili konular önceliğinizde olabilir. Arkadaşlarınız ile aranızda bazı kırgınlıklar oluşabilir. Sağlık konularında kontroller ve hastane ziyaretleri konusu gündeminizde olabilir.

  • 11

    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün arkadaşlarınız, çevrenizdeki insanlar ile bir araya gelmek, eşiniz ile gelecek konusunda yeni planlar yapmak önceliğinizde olabilir. Özgürlüğünüzü kısıtlayan şeylerden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlar iletişim konusunda aceleci ve beklenti içinde olabilirler.

  • 12

    Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün duygularınızı ifade etmek, anlaşılmak önceliğinizde olabilir. Yaptığınız işler, ortaya koyduğunuz değerler konusunda diğer insanların dikkatini çekebilirsiniz.

  • 13
    Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün özgürlüğünüz, bağımsızlığınızı kısıtlayan pek çok şeyden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Aile büyüklerinin sağlığı ile ilgili konular gündemde olabilir.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.