Günlük burç yorumları (30 Eylül 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 30 Eylül 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 30.09.2024 - 09:08

  • 1

    Sevgili astroloji severler hepinize merhabalar, bugün Ay başak burcunda olacak. Sabah saatlerinde Venüs ile arasındaki uyumlu etkileşim ilişkilerde derinlik ve detaycılık konularına daha fazla temas etme ihtiyacında olabilirsiniz. Terazi burcunda Güneş ve Merkür’ün kavuşum etkisinde olması, ilişkiler, işbirlikleri konusunda iletişim yoğunluğunun artacağını gösteriyor. Olaylara başkalarının penceresinden bakabilmek ve empati yapabilme yeteneğimiz sınanabilir. Egonun tuzaklarından sıyrılarak, içinde bulunduğunuz durumu muhakeme ederek iletişime geçmelisiniz. Gün batımına yaklaşırken Ay ile Satürn arasındaki karşılık açısı duygularınızın anlaşılmadığını, sınırlandırılmaya çalışıldığınızı ve detaylar sebebiyle bütünü kaçırdığınızı hissedebilirsiniz. Mars’ın Sirius hattına geldiği bugün hayvanlar ile ilgili üzücü haberlerin gündeme taşınabileceğini, köpek ısırıkları, saldırılarına dikkat edilmesi gerektiğini gösteriyor. Ancak Mars ile Satürn arasındaki olumlu açı, herhangi bir eyleme geçerken destekleneceğimizi gösteriyor. Özellikle ticari anlamda satışları hareketlendiren bir etki ile karşı karşıya kalabiliriz.

  • 2

    Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün işlerinize odaklanmak isteyebilir, bitirmeye odaklandığınız projelere yönelebilirsiniz. Ailenizden destek almak, aileniz ile beraber olmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sağlık konusunda alerjik reaksiyonlar ve sindirim sistemi konusunda ufak sorunlar meydana gelebilir. Çalıştığınız insanlar ile aranızda anlaşmazlıklar meydana gelebilir.

  • 3

    Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün çocuklarınız ile ilgili sorumluluklarınız ön planda olabilir. Hobileriniz, üretmeye çalıştığınız değer konusu gündeminizde olabilir. Aşk hayatınız ve partneriniz ile keyifli bir şeyler yapmak veya sürprizlerle karşılaşmak mümkün olabilir.

  • 4

    İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün ev düzeniniz, yaşam alanlarınız ile ilgili hareketlilik söz konusu olabilir. Sağlığınız ile ilgili olumlu gelişmeler duyabilirsiniz. Akşam saatlerine doğru kariyer hayatınız ve ev sorumluluklarınız arasında sıkışmış hissedebilirsiniz.

  • 5

    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün kardeşleriniz, yakın çevrenizdeki insanlardan güzel haberler alabilirsiniz. Seyahat konusunda planlamalar yapıp, harekete geçebilirsiniz. Eğitime başlamak veya bir konu hakkında araştırma yapmak önceliğinizde olabilir.

  • 6

    Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün finansal konularda öğle saatlerine kadar şanslı etkiler ile karşılaşabilirsiniz. Ailenizden finansal destek alabilir veya onlara destek olmanız gereken durumlar yaşanabilir. Motivasyonunuz oldukça yüksek ancak akşam saatlerinde verdiğiniz değerlerin karşılığını alamadığınızı düşünerek, motivasyonunuzu kaybetmeye başlayabilirsiniz.

  • 7

    Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün kendinizle ilgili bakımlarınız, etrafınızdaki kişiler ile iletişiminiz yoğun olabilir. Kazançlarınız konusunda önemli gelişmeler sizi bekliyor. Yeni yapacağınız anlaşma ve sözleşmelerden kazanç sağla olasılığınız yüksek, iletişim odaklı bir gün sizi bekliyor.

  • 8

    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün kendinizi anlatmak ve kendi fikirlerinizi ön plana daha fazla çıkarmak isteyebilirsiniz. Kariyer hayatınız açısından oldukça şanslı gelişmeler sizi bekliyor. Hiç beklemediğiniz yerlerden teklifler alabilir ve şanslı başlangıçlar için hazırlık sürecine geçebilirsiniz.

  • 9

    Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün arkadaşlarınızdan destek almak ve sosyalleşmek adına harekete geçebilirsiniz. Akşam saatlerinde aşk hayatınız ile ilgili konularda kendinizi sınırlandırılmış hissedebilirsiniz. Düşüncelerinizi ifade ederken biraz daha açık olmanız faydalı olabilir.

  • 10

    Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün kariyer hayatınız, iş yaşamınız konusunda küçük şanslar sizinle olacak. Akşam saatlerine doğru otorite figürleri ile aranızda bazı tartışmalar meydana gelebilir. Duygusal açıdan anlaşılmadığınızı hissedebilirsiniz.

  • 11

    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün yolculuklar, eğitim konuları gündeminizde olabilir. Eşiniz ve ortaklarınız konusunda yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Sindirim sorunları ve sağlık problemleri konusunda akşam saatlerinde sizi zorlayan süreçler meydana gelebilir.

  • 12

    Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün finansal konularda beklediğiniz ödemelerin yapılması, küçük şanslı etkiler ile karşılaşılması söz konusu olabilir. Uzak yolculuklar ve eğitimler konusunda yeni gelişmeler gündeminizde olabilir.

  • 13

    Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün eşiniz ve ortaklarınız ile ilgili konular önceliğinizde olabilir. Akşam saatlerinde ortaklar konusunda bazı anlaşmazlıklar meydana gelebilir. Finansal açıdan sizi destekleyen etkiler söz konusu olacak, yeni fırsatlar ve yatırımlar konusunda kazançlarınızı arttırabilecek etkiler ile karşılaşabilirsiniz.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.