Günlük burç yorumları (26 Haziran 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 26 Haziran 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 26.06.2024 - 11:33

  • 1

    Sevgili astrolojiseverler hepinize merhabalar, bugün sezgilerin ön planda olduğu, duygusal hareket edebileceğimiz bir gün olabilir. Yakın çevremizdeki insanlar ile iletişime daha fazla odaklı olacağız.  

  • 2

    Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün duygusal açıdan kendi içinize dönebilir, kendinizi yakın hissettiğiniz insanlar ile diyalog kurma ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Yeni bir ev almak, ev kiralamak için fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz.

  • 3

    Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün kalabalıklar içinde olabilirsiniz. Kardeşleriniz, arkadaşlarınız ile yoğun diyaloglar içinde olabilir. Harcamalar konusunda abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz.

  • 4

    İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün kariyer ve çalışma alanları konusunda ilerleme kaydedeceğiniz şeyler önceliğinizde olacaktır. Ticari girişimler konusunda şanslı bağlantılar kurabilirsiniz. Duygularınızdan ve ne istediğinizden emin olacak ve kendi isteklerinizi daha fazla ön plana çıkarabilirsiniz.

  • 5

    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün yolculuk hazırlıkları yapabilir veya yeni bir eğitim araştırmasına girebilirsiniz. Kendi duygularınızla ve isteklerinizle hareket edeceğiniz ve imaj değişiklikleri yapmak isteyeceğiniz bir gün olabilir

  • 6

    Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün duygusal açıdan içe kapanık hissedebilirsiniz. Kendinizi diğer insanlardan soyutlamak ve duygu yoğunlukları nedeniyle sürekli uyku halinde gezinebilirsiniz. Ancak finansal açıdan sorumluluklarınızı hatırlamanız ve yapmanız gereken şeylere odaklanmanız gerekebilir. Eşiniz ve ortaklarınızın gelir artışı meydana gelebilir. 

  • 7

    Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün ortaklarınız, eşinizle ilgili konular önceliğinizde olabilir. Ortaklarınız ve arkadaşlarınız ile bir araya gelmek ve sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Duygularınızı paylaşma ihtiyacında olabilirsiniz.

  • 8

    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün günlük rutinleriniz, çalışma hayatınızla ilgili konular önceliğinizde olacak. Kariyer hayatınız için önemli bağlantılar kurabilir, yapacağınız ticari anlaşmalardan güzel kazançlar elde edebilirsiniz.

  • 9

    Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün duygularınızı paylaşmak ve partnerinizle aranızdaki sorunları çözümlemek adına hareket edebilirsiniz. Yatırımlarınız ile ilgili kazançlarınızın artacağı bir gün sizi bekliyor.

  • 10

    Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün ev ve aile içindeki sorumluluklarınız önceliğinizde olacak. Ortaklarınız ile bir araya gelebilir ve yapmanız gereken işleri toparlamak isteyebilirsiniz.

  • 11

    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün kuracağınız bağlantılar neticesinde işinizi daha farklı bir noktaya taşıyabilirsiniz. İletişim yoğunluğunuz yüksek olacak. Eşiniz ve ortaklarınızla diyaloglarınız yakınlaşacak ve sorunlarınızı çözümlemek adına harekete geçeceksiniz.

  • 12

    Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün kazançlarınızı netleştirmek ve yükseltmek adına harekete geçebilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki insanların üretiminize katkısı büyük olacak.

  • 13
    Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün kendi duygularınızı anlatmak, anlaşılır olmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla aranızdaki bağı kuvvetlendirecek diyaloglar içinde kalabilirsiniz.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız