Günlük burç yorumları (26 Eylül 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 26 Eylül 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 26.09.2024 - 12:12

  • 1

    Sevgili astroloji severler hepinize merhabalar, Gökyüzü duygusal veya fikirsel anlamda huzursuzluk yaratacak konuların gündeme geleceğini ancak bu huzursuzlukları dönüştürebilirsek uzun süreli ilişkiler kurabileceğimizi vadediyor. Satürn, Mars arasındaki olumlu açı uzun vadeli, dayanıklılık gerektiren konularda başlangıçlar yapmak için uygun olabilir. 

  • 2

    Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün eviniz, aileniz ile ilgili konularda hareketlilik söz konusu olabilir. Ev içinde düzenleme yapmak, işe yaramayan eşyaları ortadan kaldırmak isteyebilirsiniz. Kariyer hayatınızda otorite figürleri ile aranızda gerilimler söz konusu olabilir. İşlerinize odaklanmakta ve sağlığınızı toparlamakta güçlük çekebilirsiniz.

  • 3

    Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün kardeşleriniz, uzak akrabalarınız ile ilgili konularda bazı gerilimler söz konusu olabilir. Aşk hayatınızda yanlış anlaşılmalara mahal verecek tartışmalar yaşayabilirsiniz.

  • 4

    İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün finansal konular, ödemeler, harcamalar konusunda unuttuğunuz atladığınız şeyleri gündeminize alabilirsiniz.  Kariyer hayatınızdaki belirsizlikler sebebiyle herhangi bir şeye odaklanmakta güçlük çekebilirsiniz.

  • 5

    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün kendiniz, eşiniz, ortaklarınız, akrabalarınız ile aranızda bazı anlaşmazlıklar meydana gelebilir. Kısa yolculuklar sırasında yaşanabilecek aksaklık ve gecikmelere dikkat etmelisiniz.

  • 6

    Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün sağlığınız, hastane kontrolleri, gündeminizde olabilir. Sindirim sorunlarına dikkat etmeniz gerekebilir. Finansal açıdan vereceğiniz kararlarda yanılma ihtimalinizi gözden kaçırmamalısınız.

  • 7

    Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün arkadaşlarınız ve aşk hayatınızdaki konularda uzlaşma sağlamak güç olabilir. Bazı arkadaşlarınız ile aranıza mesafe koymanız gerekli olabilir.

  • 8
    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün kariyer konusunda kadınlar ile aranızda bazı gerilimler söz konusu olabilir. Aile içindeki sağlık konularına koşturmak ve akrabalarınız ile ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. İşlerinizi toparlamak ve odaklanmakta güçlük çekebilirsiniz. Genel sağlığınız ile ilgili bedeninizi dinlendirmeniz önemli olabilir.
  • 9

    Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün eğitim, uzak yolculuklar, hukuki konular gündeminizde olabilir. Yolculuklar sırasında kendinizi daha güçlü ve güvenli hissedebilirsiniz. Ait olduğunuzu düşündüğünüz yerlerden uzaklaşmak size iyi gelecektir.

  • 10

    Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün kendi içinize dönmek isteyebilir, finansal konularda harekete geçebilirsiniz. Değer duygunuzu sarsacak ilişkilerden uzak durmanızda fayda var. Bugün diğer insanların söylemlerinden olumsuz etki alabilme potansiyeliniz yüksek bu nedenle kendi içinize kapanmak isteyebilirsiniz. Aynı zamanda sağlığınız ile ilgili konular gündeminizde olabilir.

  • 11

    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün ortağınız ve partnerinizin sağlığı ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Akrabalar, kardeşler konusunda sizi hayal kırıklığına uğratacak meseleler gündeminizde olabilir.

  • 12

    Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün günlük iş düzeniniz, çalışanlarınız ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Kendi içinizde bazı hesaplaşmalar yapıp, söylemeyi düşündüğünüz şeyleri dile getirebilirsiniz.

  • 13
    Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün eşiniz, ortaklarınız ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Arkadaşlarınız ve ortaklarınız ile işlerinizi düzene koymaya başlayacaksınız. Ev içinde ve aile içinde bazı düzenlemeler yapmanız gerekebilir.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.