Günlük burç yorumları (24 Haziran 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 24 Haziran 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 24.06.2024 - 12:00

  • 1

    Sevgili astrolojiseverler hepinize merhabalar, bugün duygusal açıdan kendimizi saklama, gizleme ihtiyacı içinde olabiliriz. Derinlerde huzursuz hissetmemize neden olabilecek duygusal travmaların tetiklenebileceği bir gün olabilir. Ancak dışarıda tamamen işleri tamamlamaya ve güç kazanmaya yönelik hareket edeceğiz. Yeni bir şeyler öğrenmek, olayların ardındaki gerçekliğe çok daha fazla kafa yorabiliriz. Bilgiye erişmek, yeni bir şeyler öğrenebilmek adına önemli bir gün. Bugün alacağınız haberler, ilahi bir mesaj niteliğinde. Hayatınızda yolunda gitmeyen bir şeyler varsa, bugün hayatın size gönderdiği mesajlara dikkat edin. 

  • 2

    Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün sosyal hayatınız, arkadaşlarınızla olmak isteyebilirsiniz. Kısa yolculuklar, ticari işler için önemli adımlar atabilirsiniz. 

  • 3

    Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün kariyer hayatınız, iş yaşamınız için önemli gelişmeler meydana gelebilir. Özellikle 12 Haziran civarında yaşadığınız şeyler ile ilgili yeni bir gelişme olabilir. Duygularınız daha ön planda olabilir ve insanların duygularına göre hareket edebilirsiniz.

  • 4

    İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün günlük rutinlerinizden uzaklaşıp, kendinizle ilgili bir özgürlük alanı oluşturmak isteyebilirsiniz. Bedeniniz, sağlık rutinleriniz veya kişisel gelişim eğitimleri ile ilgili konular önceliğinizde olabilir.  

  • 5

    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün duygularınızın yoğunluğu günlük meselelere odaklanmakta sizi zorlayabilir. Finansal konular, borçlar, ödemeler konularıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Bugün kuracağınız iletişimler insanlar ile aranızdaki ilişkiyi düzenlemek adına olabilir. Yapacağınız konuşmalarda diğer insanları etkilemek adına hareket edeceksiniz. 

  • 6

    Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün eşiniz veya hayatınızda yakın duygusal bağ kurduğunuz insanlar ile olmak isteyebilirsiniz. Dertleşmek, konuşmak ve hislerinizi anlatmak size iyi gelebilir. Bir süredir paylaşmaya çekindiğiniz ve düşüncelerinizi ifade etmek ve yakınlarınızı dinlemek önceliğinizde olabilir.  

  • 7

    Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün günlük ihtiyaçlarınız, sağlığınız, çalışma hayatınız ile ilgili konular önceliğinizde olabilir. Kariyer hayatınız ve hayattaki sorumluluklarınız her şeyden önde gelecektir.

  • 8

    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün duygularınızı gizlemek, hareketlerinizi kontrol etmek zor olabilir. Partnerinizle aranızdaki tutkuyu canlandırmak için küçük sürprizler hazırlayabilirsiniz. Sakladığınız ilişkiyi artık gösterebilir, diğer insanlar ile duygularınızı paylaşabilirsiniz.

  • 9

    Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün kendinizi güvende hissedeceğiniz alanlara çekilebilirsiniz. Evinizde olmak, ailenizle olmak veya yalnız kalmak. Nerede huzurluysanız orada olmak isteyecek ve kendi hayatınızı, duygularınızı gözden geçireceksiniz.

  • 10

    Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün iletişim odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Bir süredir içinize attığınız duyguları paylaşmak, anlatma ihtiyacında olabilirsiniz. Sezgileriniz ve rüyalarınız size hayat ile ilgili bir mesaj veriyor olabilir. 

  • 11

    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün kıymet verdiğiniz insanlar ile birlikte olmak, edindiğiniz mal mülk, finansal konulara daha fazla vakit ayırabilirsiniz. 

  • 12

    Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün kendi duygularınız ve düşünceleriniz odağında hareket edebilirsiniz. Çalışma hayatınızla kardeşlerinizden, ailenizden ticari destek alabilirsiniz.  

  • 13
    Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün duygularınızı göstermekten çekinebilir, düşüncelerinizi tam ifade edemeyebilirsiniz. Çocuklarınız veya aşk hayatınızla ilgili konularda üretken bir dönemdesiniz. Güzel haberler alabilir ve ilişkilerinizi düzenlemek adına harekete geçebilirsiniz.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız