Günlük burç yorumları (23 Temmuz 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 23 Temmuz 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 23.07.2024 - 11:47

  • 1
    Sevgili astroloji severler hepinize merhabalar, bugün gökyüzü oldukça dirençli etkiler barındırıyor. Duygularımızın ani değişimi, kontrolsüzlük, ani beklenmedik büyük olaylara neden olabilecek bir etki ile günü yaşıyor olacağız. İnsanların karanlık yönünün kontrolsüz bir şekilde nasıl tezahür ettiğini görebiliriz. Patlamalara, yangınlara, toplumsal tepkilerin yoğun olacağı olaylara sahitlik edebiliriz. Trafiğe çıkmanız gerekliyse çok dikkatli olmalısınız, kazalar konusunda da, trafikte oluşabilecek kavgalara da dikkat etmek gerekli.
  • 2

    Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün arkadaşlarınız, aşk hayatınızla ilgili büyük tartışmalar yaşanabilir. Finansal konularda yaşayacağınız kayıplara, hatalı yatırımlara dikkat etmelisiniz.

  • 3

    Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün otorite figürleri, aileniz ile ilgili konularda gerilimler veya eskiye dönüşler yaşanabilir.

  • 4
    İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Kardeşleriniz ile aranızda iletişim sorunları meydana gelebilir. İletişim konusunda gergin hissedebilir.
  • 5

    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün duygusal açıdan kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Sakinliğinizi sürdürmek isterken kendinizin bile şaşıracağı büyük tepkiler verebileceğiniz olaylar meydana gelebilir.

  • 6

    Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün gücünüzü keşfedebilmeniz için sanki herkes sizi zorluyor gibi düşünebilirsiniz. Partneriniz veya ortaklarınız ile aranızda anlaşmazlıklar meydana gelebilir.

  • 7

    Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün günlük rutinlerinizi tamamen değiştirmeniz gereken haberler alabilirsiniz. Sağlığınız ile ilgili konulara daha dikkat etmelisiniz.

  • 8

    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün aşk hayatınızda sıradışı olaylar sizi bekliyor. Partneriniz ile aranızda gerilimler meydana gelebilir. Yatırımlarınız, finansan konularda daha dikkatli olmalısınız.

  • 9

    Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün ev ve aile yaşamınızla ilgili ani değişiklikler meydana gelebilir. Aile içindeki kadın figürlerin sağlığı ile ilgili konular önceliğinizde olabilir. Evinizde yangın ve küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

  • 10

    Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün kısa yolculuklar konusunda hareketli bir gün olabilir. Trafiğe çıkacaksanız daha sakin olabilmeli ve ani gelişebilecek olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız. Bugün yakın çevrenizden alacağınız haberler karşısında çok şaşırabilirsiniz.

  • 11

    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün kazançlarınız, harcamalarınız arasında denge oluşturmak isteyebilirsiniz. Gelirleriniz, kazançlarınızla ilgili ani değişiklikler meydana gelebilir.

  • 12

    Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün duygularınızı ifade etmek, kendinizi ifade etmek konusunda çok çaba sarf etmeniz gerekebilir. Eşiniz veya ortaklarınızla ilgili konularda yeni kararlar almanız gerekebilir. Ev ve yaşam alanlarınızla ilgili konularda tadilat sorunları, bozulan eşyalar olabilir.

  • 13
    Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün anlaşmalar, sözleşmeler, gizli bilgilerin açığa çıkmasıyla ilgili gündeminiz olabilir. Trafikte sakinliğinizi korumanız önemli, karşılaşacağınız insanlar ile sakin kalmanız çok zor olabilir.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız