Günlük burç yorumları (22 Temmuz 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 22 Temmuz 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 22.07.2024 - 12:19

  • 1
    Sevgili astroloji severler hepinize merhabalar, bugün özgürlüklerimiz, kendi alanlarımız, bireyselliğimiz için güç savaşı vermemiz gereken konular olabilir. Bugün dualiteyi hayatımızın her alanında hissedebiliriz. Zıt kavramların oluşu veya kavramlardan bir tanesinin gücünün artması dengeleri değiştirebilir. Dün yaşadığımız dolunay dengeler üzerine çalıştı ve pek çok düzenin değişmesine ve belki de yıkılmasına sebep olmuş olabilir. Bugün tüm bunları analiz etmek ve olaylara dışardan bir bakış açısı geliştirmeye çalışabiliriz.
  • 2
    Koç Burcu: Sevgili Koç,  bugün arkadaşlarınız, çevrenizdeki insanlar ile maddi anlamda gücünüzü toparlamak ve yeni yatırımlar oluşturmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda denge oluşturmak ve bu dengeleri korumak adına mücadele etmeniz gerekebilir.
  • 3

    Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün kariyer hayatınızda veya hayatınızdaki otorite figürleri ile aranızda güç savaşları yaşanabilir. Eviniz ve aile içindeki konular daha fazla önceliğinizde olabilir.

  • 4
    İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün yolculuk, eğitim konuları gündeminizde olabilir. Kardeşleriniz, yakın çevreniz ile ilgili konularda gerilimler meydana gelebilir.
  • 5
    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün finansal giderleriniz gündeminizde olabilir. Sağlığınızla ilgili konularda operasyonel müdaheleler gereken konular oluşabilir. Kazançlarınız ve giderleriniz ile ilgili hareketli bir dönem başlıyor. Bir süredir sonuç beklediğiniz işler ile ilgili güzel kazançlar elde edebilirsiniz.
  • 6
    Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün partneriniz veya ortağınızla aranızda gerilimler meydana gelebilir. Diğer insanlar ile uzlaşı sağlamak isizi biraz yorabilir.
  • 7
    Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün günlük rutinleriniz, işleriniz odaklı olacaksınız. Beraber çalıştığınız insanlar ile aranızda gerilimler meydana gelebilir.
  • 8
    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün aşk hayatınızla ilgili konular önceliğinizde olabilir. Bazı ilişkileri arkadaşlık ötesine taşımak isteyebilir, bazı insanları hayatınızdan uzaklaştırmak isteyebilirsiniz.
  • 9

    Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün evinizle ilgilenmek, iş stresinden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Ancak aileniz veya kalabalık bir ortamda yaşıyorsanız kendi alanlarınızı, sınırlarınızı belirlemek adına mücadele etmeniz gerekebilir.

  • 10
    Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün kardeşleriniz, yakın çevrenizdeki konular gündeminizde olabilir. Kısa yolculuklar, tatil konuları ile organizasyon yapabilirsiniz.
  • 11
    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün finansal konulardaki sorumluluklarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Bugün alışveriş yapmak, ihtiyaçlarınızı belirlemek adına harekete geçebilirsiniz.
  • 12

    Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün gücünüzü toplamak ve hayatınızla ilgili yeni planlar oluşturmak adına harekete geçebilirsiniz. Hayatınıza bugünlerde girecek olan ortaklıklar ve ilişkiler üzerinizde hakimiyet kurmaya çalışabilir veya diğer insanlar ile ego savaşına girebilirsiniz.

  • 13

    Balık Burcu: Sevgili Balık,  bugün kendinizle kalmak, dinlenmek isteyebilirsiniz. Günlük sorumluluklarınız veya evinizle ilgili konular gündeminizde olabilir. Bu dönemde evdeki elektronik eşyalarınızla ilgili arızalar meydana gelebilir.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.