Günlük burç yorumları (17 Haziran 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 17 Haziran 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 17.06.2024 - 12:51

  • 1

    Sevgili astrolojiseverler hepinize merhabalar, bugün ilişkiler, sevgi, aile olmak ve bağların daha güçlenmesine sebep olabilecek bir gökyüzü var. Venüs ve Merkür bugün itibariyle Yengeç burcuna geçiyor, aile olmak, korumak, birbirine bağlı olmanın ne demek olduğunu daha çok hissedeceğimiz günler başlıyor. Bugün Ay Terazi burcundan, akrep burcuna geçiş yapacak. Duygularımızı daha çok gizleyeceğimiz, tutkularımızın peşinden gideceğimiz bir gün olabilir.  

  • 2

    Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün seyahatleri, yolculukları bitirip artık evinizde ailenizle beraber olmak isteyebilirsiniz. Çocukluğunuz, aileniz ile ilişkilerinizi düşünebilir ve geçmişin üzerinizdeki etkilerini anlamlandırmaya çalışabilirsiniz. Duygularınızı göstermekten kaçınabilirsiniz, tutkularınızın peşinden sürüklenebilirsiniz. 

  • 3

    Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün günlük sorumluluklarınızdan sıyrılıp, eşinizle beraber vakit geçirmek isteyebilirsiniz. İnsanların duygularını, düşüncelerini dinlemek, kardeşlerinizle beraber olmak, yakın çevrenizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz.  

  • 4

    İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün sağlığınızla ilgili konularda iyileşme sürecine geçiyorsunuz. Günlük rutinleriniz, halletmeniz gereken işlere odaklanabilirsiniz. Maddi kazançlarınızın artmasına sebep olacak bağlantılar kurabilirsiniz. 

  • 5

    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün kendinizi çok iyi hissedeceğiniz gelişmeler olabilir. Hem fiziksel olarak kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız hem de anlaşıldığınızı, sevildiğinizi hissedeceksiniz. Venüs ve Merkür artık yengeç burcuna geçiyor pek çok insanın sizi daha rahat anlayabileceği bir zaman yaşayacaksınız.

  • 6

    Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün ailenizle beraber olmak ve insanlardan biraz uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Sevginizi, düşüncelerinizi saklama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Gösterdiğiniz değerin karşılığını alabileceğiniz insanlar ile vakit geçirmek isteyeceksiniz.

  • 7

    Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün akrabalarınızla olmak, komşularınızla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Tatil sizin için bugün başlıyor, yolculuklar, seyahatler konusu bugünden sonra daha keyifli hale geliyor.  

  • 8

    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün finansal konular, kazançlarınızla ilgili konular önceliğinizde olabilir. Sevgi ve ilişkiler konusunda tutkularınızın peşinden gitmek isteyeceksiniz. Aşk hayatınızda sizi hayal kırıklığına uğratacak konular olabilir.  

  • 9

    Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün kendinizle, kişisel bakımınız ile ilgilenebilirsiniz. Seyahatler, uzak yolculuklara çıkmak için hazırlık aşamasına geçebilirsiniz. Uzak akrabalarınız ile beraber olmak, onlarla vakit geçirmek önceliğiniz olabilir. 

  • 10

    Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün kendinize sakladığınız duyguları dönüştürme sürecinde olabilirsiniz. İletişim konusunda yanlış anlaşılmalara sebep olabilecek konular gündeminizde olabilir.  

  • 11

    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün sosyal çevrenizle ilgili konular, arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Ortaklar, eşler konusunda kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Kırgınlıkların düzeldiği, insanlar ile olan iletişiminizde ve ilişkilerinizde iyileşmelerin başladığı bir sürece ilerliyorsunuz. 

  • 12

    Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün günlük rutinleriniz, sağlığınızla ilgili konular, işiniz ve iş çevrenizle ilgili insanlarla olan bağlarınız kuvvetlenebilir. Hem fiziksel hem de mental sağlığınızla ilgili konularda kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız.

  • 13
    Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün aşk hayatınızla ilgili konularda sizi mutlu hissettirecek gelişmeler olabilir. Çocuklarınızla ilgili konularda sizi mutlu hissettirecek gelişmeler olabilir. Hayatınızla ilgili idealleriniz, hayallerinizi gerçekleştirebilmek adına motivasyonunuzu yükseltebilirsiniz.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız