Günlük burç yorumları (15 Eylül 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 15 Eylül 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 15.09.2024 - 10:39

  • 1

    Sevgili astrolojiseverler hepinize merhabalar, yılın en güzel günlerinden bir tanesini yaşayabilirsiniz. Sevgi dilinin, barışın, huzurun daha yoğun görüldüğü, akıl, mantık sınırları çerçevesinde pek çok insanın güzel duygu ve düşüncelerde olacağı bir gün bizi bekliyor.

    Bugün Venüs-Jüpiter arasında çok güzel bir açı oluşturuyor. Hatta akşam 20:00 civarında Ay da bu güzel açıya eşlik etmeye başlayacak. İster evinizde ister başka bir alanda sevdikleriniz ile vakit geçirmenin keyfini çıkabilirsiniz. 

  • 2

    Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün kardeşleriniz, arkadaşlarınız, ortaklarınız veya eşiniz ile keyifli bir gün sizi bekliyor. İlişkilerinizde düzeltmeyi amaçladığınız şeyleri bugün ifade edebilirsiniz. 

  • 3

    Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün finansal açıdan işiniz ile ilgili güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Duygularınızı, sevginizi ifade edebilmek adına güzel bir gün sizi bekliyor.

  • 4

    İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün biraz özgürlüğün tadınız çıkarabilirsiniz. Bir şeyler öğrenmek, yeni bir kültürü araştırmak, günlük konulardan uzaklaşıp biraz maceralara atılmak sizi iyi hissettirebilir. Aşk hayatınız hareketleniyor. Üretkenliğinizi ortaya koyabileceğiniz çalışmaları bugün başlatabilirsiniz. 

  • 5

    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün içsel huzurunuz oldukça yüksek. İlahi anlamda beklediğiniz pek çok şeyin gerçekleştiğini görebilirsiniz. Aileniz ile ilgili finansal konulardaki beklentilerinizde güzel haberler sizi bekliyor. 

  • 6

    Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün eşiniz ve çevrenizdeki insanlar ile keyifli bir gün sizi bekliyor. Küskünlüklerin bittiği, hayatta güzel şeylere odaklanmanın günü bugün. Ortaklarınız ile ilgili güzel haberler alabilirsiniz.

  • 7

    Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün günlük rutinleriniz, sağlığınız, kazançlarınız ile ilgili konularda yeni düzenlemeler yapmak oldukça iyi sonuçlar almanıza yardım edebilir. Alacağınız yeni sorumlulukların altından başarı ile kalkabileceksiniz.

  • 8

    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün aşk hayatınız oldukça hareketle hale geliyor. Sevgiliniz ile aranızdaki sorunları konuşmak ve uzlaşma sağlamak için güzel bir fırsat olabilir. Çocuklarınız ile çok keyifli vakit geçirebilir, onlardan güzel haberler alabilirsiniz.

  • 9

    Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün aileniz ile ilgili sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz. Sevildiğinizi önemsendiğinizi hissetmek size iyi gelecektir. Evinizde bir parti vermek veya sevdiklerinizi ağırlamak için güzel bir gün olabilir. 

  • 10

    Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün kardeşleriniz, komşularınızdan güzel haberler alabilirsiniz. Sevdiğiniz insanlar ile konuşmak ve onlardan fikir almak sizi iyi hissettirecektir. 

  • 11

    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün finansal konularda çok şanslısınız. Arkadaşlarınız veya çalıştığınız insanlardan çok fazla destek göreceğiniz ve kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok şans yakalayabileceğiniz bir gün olabilir. 

  • 12

    Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün kendinizle ilgili bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Bu kişisel gelişiminiz, görüntünüz açısından oldukça faydalı bir girişim olabilir. Partneriniz ile keyifli bir gün geçirebilirsiniz.  

  • 13
    Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün içsel huzurunuz oldukça yüksek olacak. Aileniz ve etrafınızdaki insanlardan aldığınız güzel haberler içinizi rahatlatacak etkilere sahip olacak. Kendi huzurunuzu koruyabilmek adına meditasyon çalışmaları ve isteklerinizin gerçek olması için dua edebilmek bugün sonrasında isteklerinize ulaşabilmek adına size yardım edecektir.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.