Günlük burç yorumları (11 Haziran 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 11 Haziran 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...(gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler 11.06.2024 - 10:35 Son Güncelleme : 11.06.2024 - 10:39

  • 1

    Sevgili astrolojiseverler hepinize merhabalar, İkizler yeniayının etkilerinin görünür olmaya başladığı bugün ilişkiler ön planda olacak.  Ego sorunları, öfke sorunları meydana gelebilir. Mars-Plüton gerilimli açısı tam netleşirken harekete geçmemiz için bizi zorlayan dış etkenlerin olabileceğini gösteriyor.  Sevginizi, değerinizi bilmeyen insanları etrafınızdan uzaklaştırmak isteyebilirsiniz. 

  • 2

    Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün karamsar düşüncelerden sıyrılıp, kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Yaşadığınız deneyimleri paylaşmak, anlatmak, duygularınızın başkaları tarafından anlaşılmasını bekleyebilirsiniz. Harcamalar konusunda daha dikkatli olmalısınız. 

  • 3

    Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün eviniz için bir alışveriş yapabilir, iş yerinde yaşadığınız stresi evinizde atlatabilmek adına kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz.

  • 4

    İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün kısa yolculuklar, yeni fikirler, tamamlanması gereken görevler günü. Hareketli ve hızlı bir gün sizi bekliyor. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizle beraber vakit geçirmek isteyebilirsiniz. 

  • 5

    Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün hayalini kurduğunuz şeyleri somutlaştırma çabasında olabilirsiniz. Ancak çevrenizdeki insanların baskıcı tavırları karşısında kendinizi gergin hissedebilir ve onlardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Alışveriş ve tüketim konusunda abartılı düşünce ve davranışlar görülebilir. 

  • 6

    Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün gezmek, kendinizle ilgili konularla ilgilenmek, hobilerinize yönelmek isteyebilirsiniz. Eşiniz veya ortaklarınızla işinizi geliştirmek adına harekete geçebilirsiniz. Ancak bugün etrafınızda öfke nöbeti, sinir krizleri yaşayan insanlar olabilir. Kendinizi olaylara kaptırmadan dışında kalmaya özen gösterin. 

  • 7

    Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün kariyer hayatınızda uzun süredir ortaya çıkarmaya çalıştığınız şeylerin oluşmaya başladığı ancak beklediğiniz değeri görememenin hayal kırıklığı ile karşılaşabilirsiniz.  Ortak proje yürüttüğünüz kişiler, otorite figüründeki insanlar ile aranızda gerilimler yaşanabilir.

  • 8

    Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün yolculuklar, eğitimler konusunda başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Yeni bir sosyal çevre edinebilir, arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz.

  • 9

    Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün iş konusundaki yatırımlarınız, yapacağınız işler ve kariyer konusu gündeminizde olacak. Ortaklarınızla ilgili gerilimler meydana gelebilir. Sağlığınızla ilgili konular gündeminizde olabilir.  

  • 10

    Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün eğitimler, yolculuklar konusu gündeminizde olabilir. Ortaklarınızla çıktığınız yolculuklar sırasında sizi şaşırtacak bilgilere erişebilirsiniz. Ailenizde ve beraber yaşadığınız insanlarda sağlık ile ilgili sorunlar gündeme gelebilir.

  • 11

    Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün çalışma hayatınızla ilgili sorumluluklarınız, sağlık konuları gündeminizde olabilir. Aşk hayatınızda öfke krizlerine neden olabilecek olaylar yaşanabilir. Çocuklarınızla ilgili sağlık sorunlarına dikkat etmelisiniz. 

  • 12

    Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün çocuklarınız ile ilgili konular önceliğinizde olabilir. Partnerinizle veya ortaklarınızla üretmeye çalıştığınız değerler görünür olmaya başlayacak. Sağlığınızla ilgili konulara dikkat etmelisiniz.

  • 13
    Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün sağlık konuları, günlük koşturmacalar sonucunda çok yorgun hissedebilirsiniz. Kısa yolculuklar sırasında kazalara karşı dikkatli olmanız gerekli. Kardeşler ve yakın çevrenizle ilgili olaylar büyük tepkilere sebep olabilir. Yapacağınız anlaşma ve sözleşmelere bugün dikkat etmelisiniz.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız