Bu tarihte doğanlar paraya para demeyecek! Önümüzdeki 2 aya dikkat

Doğduğunuz gün hayatınızla ilgili pek çok ipucu verebilir. Doğum tarihiniz sadece kişiliğinizi temsil etmiyor. Aynı zamanda kaderinizi de etkileyebiliyor. Numerologlar  doğum tarihine göre sizi neler beklediğini paylaştı.

Haberler ntv.com.tr 17.09.2024 - 11:33

  • 1
    Ekim ayı sizin için huzurlu bir ay mı yoksa çalkantılı bir ay mı olacak? İş hayatınız ve aşk hayatınız nasıl olacak? Numerologlar doğum tarihine göre sizi neler beklediğini paylaştı.

    SAYI 1 (Herhangi bir ayın 1'i, 10'u, 19'u ve 28'inde doğanlar)

    İddialı hedeflerinize ulaşmak için bir denge kurmanız ve amansız bağlılığınızın neden olduğu aşırı stresten kaçınmanız çok önemlidir.
  • 2
    Bitmeyen heyecanınızı daha etkili bir şekilde yönlendirmeye çalışın, alternatif yaklaşımlara açık olun; her zaman her şeyi bilemezsin, değil mi? Mali beklentileriniz ümit verici görünüyor ve eğer cebiniz size izin veriyorsa, uzun vadeli yatırımları düşünmek için uygun bir an olabilir. Çok paralar kazanabilir ve yeni kazanç kapıları bulabilirler.
  • 3

    SAYI 2 (Herhangi bir ayın 2'si, 11'i, 20'si ve 29'unda doğanlar)

    Önceki ayın aksine, maddi eşyalara o kadar kolay erişilemeyebilir ve hafif bir mali sıkıntı yaşanabilir, bu nedenle yarım kalan işleri halletmeniz ve bu dönemi gereksiz endişelenmeden en iyi şekilde değerlendirmeniz tavsiye edilir.

    Hem iş hem de eğlence amaçlı seyahat etme olasılığı vardır, ancak kendinizi başlangıçta planladığınızdan daha fazla harcama yaparken bulabilirsiniz. Bütçenizi bozabilecek plansız alışverişlere karşı dikkatli olmanız önemlidir. Bu ay bazı zorluklar doğurabilir, bu nedenle hedeflerinize ulaşmak ve başarıya ulaşmak için özenle çalışmanız çok önemlidir.
  • 4

    SAYI 3 (Herhangi bir ayın 3'ünde, 12'sinde, 21'inde ve 30'unda doğanlar)

    Önümüzdeki iki ay, son zamanların en olumlu ayları arasında olma potansiyelini taşıyor. Terazi (6) ve Akrep'in (9) hizalanması ve 3, 6 ve 9'un uyumlu bir sayı ailesine ait olduğu göz önüne alındığında, bu dönem, ister kariyerinizle ister kişisel ilişkilerinizle ilgili olsun, önemli kararlar almak için ideal bir pencere sunar.

  • 5

    Mali açıdan daha istikrarlı bir aşama gelişiyor gibi görünüyor ve serveti yönetme konusundaki doğuştan gelen yeteneğiniz size iyi hizmet ediyor. Harcamalardan bahsetmişken bu süre zarfında sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirme fırsatına sahip olabilirsiniz.
  • 6

    SAYI 4 (Herhangi bir ayın 4'ünde, 13'ünde, 22'sinde ve 31'inde doğanlar)

    Terazi döneminde (6) Ekim ayının çoğunluğu sizin için daha uygun bir aşamaya geçmeye hazırlanıyor. Profesyonel olarak yeni zirvelere ulaşmayı bekleyebilirsiniz ve duygusal düzeyde daha büyük bir dinginlik deneyimleyeceksiniz. İçsel cömertliğiniz de zirvede olacak.

    Herhangi bir önemli girişimde bulunmayı planlıyorsanız, bunu 23 Ekim'e kadar uzanan bu olumlu Terazi döneminde yapmanız tavsiye edilir. Daha sonra Akrep burcu (9) başlayacak ve 4 ve 9 sayı spektrumunun iki farklı tarafını temsil ettiğinden, bu sizin arayışlarınızla pek uyumlu olmayabilir.
  • 7

    SAYI 5 (Herhangi bir ayın 5'inde, 14'ünde ve 23'ünde doğanlar)

    Bu ay işyerinde önemli bir fırsat getirebilir, bu nedenle elinizden geleni yapmanız çok önemlidir. Bir sonraki ay aynı düzeyde ödüller sunmayabilir, ancak bu konuda yanıldığımı içtenlikle umuyorum.

    Bu ay hem mali durumunuz hem de kişisel gelişiminiz açısından kayda değer gelişmeler bekleyin. Romantik hayatınız da umut verici görünüyor. Yatırım söz konusu olduğunda ihtiyatlı davranın ve tüm kaynaklarınızı tek bir alanda toplamaktan kaçının, spekülatif girişimlerden uzak durun.
  • 8

    SAYI 6 (Herhangi bir ayın 6, 15 ve 24'ünde doğanlar)

    İkamet değişikliğini düşünenler için bu, bu olasılığı araştırmak için hayırlı bir zaman olabilir. Aşkla ilişkilendirilen Venüs (6), romantik yaşamınızın da yeni boyutlara ulaşabileceğini gösteriyor. Sadece finansal kazançlar öngörmekle kalmaz, aynı zamanda kendinizi duygusal olarak da gençleşmiş bulabilirsiniz.

    Yakın zamanda olumlu haberler alma ihtimaliniz oldukça yüksek. Bu, profesyonel yaşamınızda arzuladığınız terfiyi veya anlaşmayı güvence altına almayı içerebilir veya kişisel cephede de aynı derecede önemli bir şey gelişebilir.
  • 9

    SAYI 7 (Herhangi bir ayın 7, 16 ve 25'inde doğanlar)

    Bu ay melankoli anları yaşatabilir ve ara sıra sizi hayal kurmaya yönlendirebilir. Ancak, hızla yeniden odaklanmanız ve gerçeklikle bağlantınızı sürdürmeniz önemlidir. Yaratıcı yetenekleriniz olağanüstü başarıya ulaşmada çok değerli olacak.

    Romantik açıdan bu dönem umut vaat ediyor. Mevcut ilişkileri olanlar gelişmeler yaşayabilirken, arkadaşlık arayanlar özel birini bulabilir. Mali açıdan bu ay geçen aydan daha olumlu olmaya hazırlanıyor.
  • 10

    SAYI 8 (Herhangi bir ayın 8'inde, 17'sinde ve 26'sında doğanlar)

    Bu ay, bir önceki aya kıyasla muhtemelen daha olumlu sonuçlar doğuracak. Eylül ayında gösterdiğiniz çabalar ve sıkı çalışma, Ekim ayında koşullarınızı iyileştirmek için size ek fırsatlar sunarak meyvelerini vermeye başlayabilir.

    Bu dönemde romantik hayatınız daha istikrarlı hale gelebilir. Yeni bir iş veya yaşayacak yeni bir yer arıyorsanız, tüm çabalarınızı göstermenin tam zamanı; sadece hedeflerinize ulaşabilirsiniz.
  • 11

    SAYI 9- (Herhangi bir ayın 9'unda, 18'inde ve 27'sinde doğanlar)

    Hem bu ayın hem de bir sonraki ayın finansal beklentilerin iyileşmesini sağlaması bekleniyor. Mesleki yaşamınızda zihinsel bir dinginlik duygusu eşliğinde yeni zirvelere ulaşacağınızı tahmin edebilirsiniz. Bu dönem, ilişkileri onarmak ve güçlendirmek, bağışlama pratiği yapmak ve kinleri bırakmak, hayatın kötü duygular beslemek için çok kısa olduğunu kabul etmek için uygun bir an sunar.
  • 12
    Dikkatli olanlar için iş ve iş fırsatları açısından uygun bir ay. Ayrıca, eğer bir ilişkiniz varsa, bunu bir sonraki aşamaya taşımak için doğru zaman olabilir.

    NOT! Bu özellikler genel olsa da, yukarıdaki özelliklerin tümü sizin için geçerli olmayabilir; Zodyak nitelikleriniz, bazı birincil sayılarınızın niteliklerinin de yerini alabilir.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.