Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2023-YDS/2) sınav yerleri ne zaman açıklanacak?

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2023-YDS/2) tarihine kısa bir süre kala gözler sınav giriş belgelerine çevrildi. Adaylar, sınava ilişkin ayrıntılı bilgiye 2023-YDS kılavuzundan erişilebilecek. Peki, 2023-YDS/2 sınav yerleri ne zaman açıklanacak? Sınav giriş belgeleri nasıl alınacak?

Haberler ntv.com.tr 06.10.2023 - 17:49

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığının internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2023-YDS/2) 22 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek. Adayların sınav günü YDS sınav giriş belgelerini yanında bulundurması gerekiyor. 

Sınav giriş belgeleri sınav gününden 10 gün önce erişime açılıyor. YDS sınav giriş belgelerinin ekim ayı ortasına kadar ilan edilmesi bekleniyor. 

YDS SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle edinebilecek.

YDS SONUÇ TARİHİ

ÖSYM tarafından 22 Ekim'de uygulanacak olan YDS sınavının sonuçları 7 Kasım 2023 tarihinde açıklanacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.