e-Okul ne zaman kapanacak? Yaz tatiline kısa bir süre kala e-Okul not girişinin kapanacağı tarih merak konusu

Yaz tatiline kısa bir süre kala e-Okul not girişinin kapanacağı tarih merak konusu oldu. Haziran ayında karne alacak olan öğrenciler, e-Okul sistemi üzerinden başta yazılı notları olmak üzere birçok ayrıntıyı görebiliyor. Peki, e-Okul ne zaman kapanacak?

Haberler 28.05.2024 - 15:21

2023-2024 eğitim ve öğretim yılı 14 Haziran 2024 Cuma günü sona erecek ve binlerce öğrenci karnelerini alarak yaz tatili sürecine girecek  e-Okul VBS giriş ekranı ile sisteme girilen öğrencinin devamsızlık durumu, dönem sonu notu ve yazılı notu gibi bilgilere erişim sağlanabiliyor.
e-OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR?

e-Okul karne döneminde öğrencilerin erişimine açık olmaya devam edecek. Not girişinin tamamlanması e-Okul'un kapanması olarak tanımlanıyordu ancak yeni uygulamada e-Okul karne gününe kadar açık kalmaktadır. Fakat not girişlerinin karne gününden birkaç gün önce kapanması bekleniyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.