AUZEF ara sınav giriş belgeleri yayımlandı (AUZEF sınav yerleri sorgulama)

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) güz dönemi ara sınavına kısa bir süre kala sınav giriş belgeleri erişime açıldı. Fakülte'ye kayıtlı öğrenciler, AUZEF sınav giriş belgelerini online sistem üzerinden alabilecek.

Haberler 25.10.2024 - 09:21

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) güz dönemi ara sınav giriş belgeleri paylaşıldı. AUZEF sınav yerleri, http://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden öğrenilebiliyor.

AUZEF SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYIN

Yapılan duyuruda; "Değerli Öğrencilerimiz,

02-03 Kasım 2024 tarihinde yapılacak olan ara sınava (vize) ait, sınav giriş belgeleri yayınlanmıştır. Sınav giriş belgelerinizi http://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaparak alabilirsiniz. " denildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.