ALES/3 başvurusu ne zaman? ALES başvuru takvimi

ALES/3 başvuru tarihleri ÖSYM tarafından yayımlanan takvimle duyuruldu. Takvime göre, ALES başvuruları ekim ayı içerisinde başlayacak. Peki, ALES/3 başvurusu ne zaman?

Haberler 24.09.2024 - 17:57

ALES/3 hazırlıklarını sürdüren adaylar başvuru takvimini merak ediyor. Yüksek lisans ve doktora yapmak isteyenlerin katılım sağlayacağı ALES'in bu yılki son sınavı kasım ayında gerçekleşecek. Peki, ALES/3 ne zaman yapılacak?

ALES/3 BAŞVURU TAKVİMİ

ALES/3 başvuruları 1-9 Ekim 2024 tarihleri arasında alınacak. Adaylar başvurularını ÖSYM başvuru merkezleri aracılığıyla yapabilecekleri gibi ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması’ndan da yapabilecektir.

ALES/3 NE ZAMAN?

ÖSYM'nin 2024 takvimine göre, bu yılın üçüncü ALES sınavı 17 Kasım 2024 tarihinde yapılacak.


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.