Rus yönetimi, Kırım üzerinde uzun menzilli füzeler düşürdü

Kırım'ın Rus destekli yönetimi, yarımada üzerinde uzun menzilli ATACMS füzelerini düşürdüğünü açıkladı. Füzelerin sayısı belirtilmedi.

Haberler Reuters 30.04.2024 - 13:06

Kırım'ın Rusya destekli lideri Sergei Aksyonov, bugün yaptığı açıklamada, yarımada üzerinde uzun menzilli Ordu Taktik Füze Sistemlerinin (ATACMS) düşürüldüğünü söyledi.

2014 yılında Rusya tarafından ilhak edilen Kırım'a yönelik saldırıya ilişkin Telegram'da açıklama yapan Aksyonov ne zaman ve kaç füzenin düşürüldüğünü belirtmedi. 

ABD'li bir yetkili geçen hafta yaptığı açıklamada, ABD'nin geçtiğimiz haftalarda Ukrayna'ya gizlice uzun menzilli füzeler gönderdiğini ve Ukrayna'nın şimdiye kadar bu füzeleri iki kez kullandığını ifade etmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız