İsrail, Gazze'de 4 rehineyi kurtardığını açıkladı

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nin merkezindeki Nuseyrat'a gerçekleştirilen "operasyonda" 4 rehinenin kurtarıldığını belirtti. Operasyonda ağır yaralanan bir İsrail polisi hayatını kaybetti.

Haberler İHA, ntv.com.tr 08.06.2024 - 15:22 Son Güncelleme : 08.06.2024 - 16:28

İsrail Savunma Kuvvetlerinden (IDF) yapılan açıklamada, sabah saatlerinde Gazze Şeridi'nin merkezindeki Nuseyrat'a "özel operasyon" gerçekleştirildiği duyuruldu.

İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, bugün yaptığı açıklamada, Hamas'ın ateşi altındayken dört rehinenin özel bir operasyonla kurtarıldığını söyledi.

Operasyonun haftalardır planlandığını söyleyen Hagari, ağır yaralanan bir polis memurunun yaşamını yitirdiğini açıkladı.

İSrail ordusunun kurtarıdığını açıkladığı 4 rehine.
İki farklı noktadan Noa Argamani (25), Almog Meir Jan (21), Andrey Kozlov (27) ve Shlomi Ziv (40) adlı 4 rehinenin kurtarıldığı aktarıldı.

7 Ekim'de Süpernova müzik festivalinden kaçırıldığı belirtilen rehinelerin sağlık durumlarının iyi olduğu, detaylı muayene için hastaneye götürüldüğü ifade edildi.

İsrailli rehine aileleri ise 4 kişinin kurtarılmasını "mucizevi bir zafer" olarak nitelendirdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız