Hizbullah lideri: Aruri suikastı cezasız kalmayacak

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, Hamas'ın 2 numaralı ismi Salih Aruri'nin öldürülmesine ilişkin, "Bu suç cevapsız ve cezasız kalmayacak" dedi. Hizbullah ile savaşmayı düşünenlerin pişman olacağını ifade eden Nasrallah, "Bizimle savaşın bedeli ağırdır." ifadelerini kullandı.

Haberler 04.01.2024 - 00:47 Son Güncelleme : 04.01.2024 - 00:50

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, 4 yıl önce öldürülen Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'yi anma programına video-konferansla katıldı.

Nasrallah'ın gündeminde Hamas'ın iki numarası Salih el-Aruri suikastı vardı.

Olayı "büyük ve tehlikeli bir suç" olarak nitelendiren Nasrallah, "buna karşı sessiz kalamayız" dedi.

Hizbullah lideri, konuşmasında İsrail'e sert uyarılarda bulundu. "Bizimle savaşın bedeli ağırdır" diyen Hizbullah lideri, İsrail'in caydırıcılık kabiliyetinin çöktüğünü ve savaşta amacına ulaşamayacağını söyledi.

Nasrallah, "Şu ana kadar Lübnan'ın çıkarlarını göz önünde tuttuk. Ancak Lübnan'a karşı savaş ilan edilirse, Lübnan'ın çıkarları savaşı sonuna kadar götürmemizi gerektirecektir." dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.