15 yaşındaki genç kız sokak ortasında 36 kez bıçaklanarak öldürüldü

Birleşik Krallık'ta yaşayan 15 yaşındaki Holly Newton, 17 yaşındaki takıntılı eski sevgilisi tarafından sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü.

Haberler ntv.com.tr 10.10.2024 - 16:01 Son Güncelleme : 10.10.2024 - 16:09

Hexham kasabasındaki güvenlik kameralarında 45 dakika boyunca eski sevgilisi Holly Newton'ı takip ettiği görülen katil, bir otobüs durağında durdurduğu talihsiz kızı 36 bıçak darbesiyle yaraladı. Aldığı onca bıçak darbesine rağmen bir süre çırpınan Holly Newton, kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

Holly Newton'ın 1 buçuk yıllık ilişkilerini bitirmesine öfkelendiğini söyleyen katil, 18 yaşına girer girmez ömür boyu hapis cezasına mahkum edildi.

Holly Newton ve Logan MacPhail'e yakın kaynaklar, ikilinin bir süredir ayrıl-barış bir ilişki yaşadığını ve katilin, özel hayatında da problemli birisi olduğunu belirtti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.