Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan emekli ikramiyeleriyle ilgili açıklama

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emeklilere ikramiye zammının Ekonomi Koordinasyon Kurulu'nda gündeme gelmeyeceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan emekli ikramiyeleriyle ilgili açıklama

Milyonlarca emeklinin gözü bayram ikramiyelerindeki artışa çevrildi.

bayram ikramiyesi konusunun 21 Şubat'taki Ekonomi Koordinasyon Kurulu'nda gündeme gelebileceği konuşuluyordu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emekli ikramiyelerinin Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısında gündeme gelmeyeceğini açıkladı.

AK Parti Grup Toplantısı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yılmaz, "Emekli zammı, EKK’da gündeme gelmeyecek. Bu toplantı bölgesel kalkınma konulu toplantı" ifadelerini kullandı.

Bayram ikramiyesi bu yıl mart ve haziran ayında hesaplara yatırılacak. Geçen yıl bayram ikramiyeleri 3 bin liraya yükseltilmiş ve emeklilere toplam 6 bin lira ödeme yapılmıştı.

NTV’yi sosyal medyadan takip edin

Twitter Facebook

Sayfa Yükleniyor...