Türkan Şoray, hastanede tedavi gören Fatma Girik'i ziyaret etti

Türk sinemasının usta isimlerinden Fatma Girik, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle bir süredir tedavi görüyor. Girik'in yakın dostlarından olan Türkan Şoray da hastanede tedavi gören arkadaşını ziyaret etti.

Haberler 09.11.2021 - 13:58

Yaşamını uzun süredir Bodrum'da sürdüren Fatma Girik, sağlık sorunları nedeniyle yaklaşık bir ay önce fizik tedavi için İstanbul'daki bir hastaneye getirildi.

Ünlü oyuncu Türkan Şoray da dostlukları uzun yıllar öncesine dayanan Girik'i hastanede ziyaret etti. Ünlü sanatçıların fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı.

"ABLAM İYİLEŞMEYE BAŞLADI"

Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada; ablasının moralinin çok yüksek olduğunu ve sinemaseverlerden sürekli destek mesajları aldıklarını belirterek, "Ablam iyileşmeye başladı. Fizik tedaviye de iyi gidiyor, sağlığı daha iyi. Ablamı ve bizi hiç yalnız bırakmayan sinema sanatçısı Türkan Şoray başta olmak üzere diğer sanatçı dostlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Yeniden Bodrum'a dönmek için sabırsızlıkla bekliyoruz" demişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.