Cüneyt Asan ve Adnan Şahin; karış karış gezdikleri Anadolu’nun bereketli topraklarının, binlerce yıllık öyküsünü ‘Halkın Mutfağı’ ismi ile ekranlara taşıyor. Yöresinde yetişen en özel mahsulleri yerinde görmeye giden iki usta, isimsiz kahramanların evlerine, dükkanlarına hatta tarlalarına misafir oluyor.
Adnan Şahin ve Cüneyt Asan ‘Emek olmadan yemek olmaz’ ilkesiyle yola çıktıkları programda, Anadolu’nun lezzet sırlarına yolculuk yapıyor. Cüneyt Asan ‘Emekçi’, Adnan Şahin ise ‘Yemekçi’ olarak izleyici karşısına çıkıyor. Programın sonunda ise; emek verenlerle birlikte, yöresel lezzetlerle donatılmış sofranın etrafında buluşuluyor.
‘Halkın Mutfağı’ yeni bölümünde Trabzon’un zengin lezzetlerini keşfe çıkıyor. Adnan Şahin ve Cüneyt Asan, ‘Trabzon’ bölümünde; su değirmeninde üretilen mısır unundan ‘muhlama’ yapımını, yayıkta Tonya tereyağı yapımını ve Akçaabat Köftesi yapımını ekrana getirerek şehrin lezzetlerini keşfedecek.
GÜNDEM: ÇUVALIN İÇİNE KOYULUP ÇÖPE ATILAN KEDİ SON ANDA KURTARILDI