Cruise ve Black Eyed Peas aynı sahnede

Gece ve Gündüz filminde kullanılan 'Someday' şarkısı Londra'da ilk kez dinleyiciye sunuldu. Şarkının sahibi Black Eyed Peas, performansın başında filmin başrolü Tom Cruise'u da sahneye davet etti.

Haberler 09.07.2010 - 10:25

Grup alkışlarla sahneye gelen Cruise'a yeni filmin bir parçası olmalarına izin verdiği ve şarkılarını kullandığı için teşekkür etti. Aktörse filmde bir Black Eyed Peas şarkısı olmasından dolayı asıl kendinin şanslı olduğunu söyledi.

Aksiyon-komedi türündeki filmin diğer müzikleri, daha önce de The Bourne üçlemesi, “Mr. and Mrs. Smith” ve “The Italian Job” filmlerinin de müziklerini yapan John Powell’a ait.

Şu anda Türkiye'de de gösterimi sürmekte olan Gece ve Gündüz'de (Knight and Day) Tom Cruise gizli ajanı ve Cameron Diaz da onunla, ona tuza kurak kurduklarını iddia ettiği bir grup arasında kalan birini canlandırıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız