Yandaki Oda ne zaman başlıyor? Yandaki Oda dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Yandaki Oda dizisinin ne zaman başlayacağı, izleyiciler tarafından sorgulanmaya başladı. Star TV'nin iddialı yapımları arasında yer alacak olan Yandaki Oda dizisinin oyuncu kadrosunda Şevval Sam, Caner Cindoruk ve Nazan Kesal gibi isimler bulunuyor. Peki, Yandaki Oda ne zaman başlıyor? Yandaki Oda dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Haberler ntv.com.tr 03.02.2024 - 15:22

Star TV ekranlarında yayınlanacak olacak Yandaki Oda dizisi için tarih araştırmaları başladı. Diziseverler tarafından merak edilen Yandaki Oda, deneyimli oyuncu kadrosuyla izleyenleri ekran başına kilitleyecek. İşte ayrıntılar.

YANDAKİ ODA NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Star TV'nin yeni ve iddialı dizisi Yandaki Oda'nın ilk bölümüyle ekranlarda olacağı tarih merak ediliyor.

Yandaki Oda dizisi yakında Star’da yayınlanmaya başlayacak.

YANDAKİ ODA OYUNCULARI KİM?

OGM Pictures’ın yapımını üstlendiği, Onur Güvenatam’ın yapımcılığını üstlendiği ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çekmeye hazırlanan Yandaki Oda dizisinin oyuncu kadrosu şu şekilde;

Şevval Sam, Caner Cindoruk, Nazan Kesal, Onur Seyit Yaran, Derya Pınar Ak, Bülent Polat, Nezaket Erden, Nazlı Çetin, Nilsu Yılmaz, Samet Kaan Kuyucu, İrem Kübra Bakırtaş ve Melek Baykal.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.