Yalnız yaşayan yaşlı kadın evinde ölü bulundu

Burdur’un Yeşilova ilçesi Sazak köyünde yalnız yaşayan yaşlı kadın oğlu tarafından evinde kanlar içinde ölü bulundu.

Haberler İHA 31.05.2024 - 15:30

Olay saat 12.30 sıralarında Burdur’un Yeşilova ilçesi Sazak köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, hafta sonunu yanında geçirmek için Burdur merkezden köye gelen oğlu annesi Huriye Aksakal’ı (75) evde yerde yatar vaziyette kanlar içinde buldu.

Durumun hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Huriye Aksakal’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Jandarma olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet savcısının yaptığı çalışmalar sonrasında Huriye Aksakal’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Yeşilova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan, yapılan incelemeler sonrasında Huriye Aksakal’ın banyoya girerken ayağı kayıp düştüğü, düşerken bacağını kapı eşiğine çarparak yaralandığı, kan sulandırıcı kullandığı içinde kanının durmamasından dolayı hayatını kaybettiği öğrenildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız