Uyuşturucu tacirleri yakayı ele verdi: 2 tutuklama

Bolu’da narkotik polisleri tarafından şüpheli konumda bulunan 2 kişi üzerinde yapılan aramalarda 1,63 gram skunk, 102,68 gram eroin, 9,49 gram metamfetamin maddesi, 1 adet tabanca, tabancaya takılı vaziyette 1 adet şarjör, 8 adet fişek ele geçirildi. Uyuşturucu taciri 2 kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberler İHA 06.06.2024 - 16:27

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti, kullanımı ve aracılığının engellenmesine yönelik kent genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler tarafından şüpheli konumda bulunan 2 şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçlarında arama yapıldı.

Yapılan aramalarda, 1,63 gram skunk maddesi, 102,68 gram eroin maddesi, 9,49 gram metamfetamin maddesi, 1 adet tabanca, tabancaya takılı vaziyette 1 adet şarjör, 8 adet fişek ele geçirildi.

Konu ile ilgili Ö.D. ve A.K. isimli şahıslar hakkında uyuşturucu madde ticareti suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.