Trafik polisleri, kural tanımayan sürücülere ceza yağdırdı

Bursa'da gece boyu denetimlere devam eden trafik polisleri, kural tanımayan sürücülere ceza yağdırdı.

Haberler İHA 05.10.2024 - 09:12 Son Güncelleme : 05.10.2024 - 09:19

Bursa Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kentin huzur ve güvenliği için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İl genelinde farklı noktalarda yapılan uygulamalarda, ekipler kural tanımayan sürücülere geçit vermezken, alkollü ve ehliyetsiz bir sürücü, basın mensuplarının kendilerini çektiğini görünce, yüzünü kapatıp kendini gizlemeye çalıştı.

Bir başka sürücü ise direksiyon başına kendi geçmesi gerekirken, arkadaşını geçirdi. Denetime takılan gençler aracı bağlatmamak için polis ekiplerine ‘az önce kaza yaptım o yüzden arkadaşıma verdim' dedi. Aracı inceleyen polis ekipleri araçta hasar tespit edemeyince sürücünün yalanı ortaya çıktı. Ekiplerin trafiği tehlikeye düşürdüğü sürücülerle imtihanı kameraya yansırken, denetimlerde gece boyu yaklaşık 400 bin lira idari ceza kesildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.