THY uçağında olay çıkaran yolcu tutuklandı

THY'nin İstanbul-Londra seferini yapacak uçağında olay çıkaran ve kara listeye alınan B.G. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haberler DHA 18.09.2024 - 00:55 Son Güncelleme : 18.09.2024 - 00:59

THY'nin 14 Eylül'deki İstanbul-Londra seferini yapacak uçağında olay çıkaran B.G. kara listeye alınmıştı. B.G. hakkında Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'Mala zarar verme' ve 'Görevi yaptırmamak için direnme' suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

B.G. tutuklama talebiyle sevk edildiği Gaziosmanpaşa 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandığı öğrenildi.

NE OLMUŞTU

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Londra seferini yapan bir uçakta, B.G. isimli bir yolcu yüksek sesle bağırmaya başlamıştı. Kendisi için 10 bin TL, yanındaki yolcu için ise 4 bin TL ödendiğini iddia eden yolcu, kabin ekibine hakaretler etmişti.

Olay üzerine uçağa polis çağrıldı ve yolcu, polislere "10 tane fabrikam var, bana dokunamazsınız" diyerek karşılık verdi. Yolcu, daha sonra uçaktan indirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.