THY Londra seferinde, ekibe hakaret eden yolcu uçaktan indirildi

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, İstanbul-Londra seferini yapan uçakta kabin ekibine hakaret eden ve uçağa zarar veren bir yolcunun uçaktan indirildiğini ve hakkında hukuki sürecin başlatıldığını açıkladı.

Haberler 15.09.2024 - 19:58 Son Güncelleme : 15.09.2024 - 22:54

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, X Sosyal Medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Üstün, Londra seferini sırasında agresif hareketler sergileyen ve hakarette bulunan bir yolcunun uçaktan indirilerek yolcuya karşı hukuki sürecin başlatıldığını ve yolcunun “kara listeye” alındığını belirtti.

Üstün şunları ifade etti: 

"14.09.2024 tarihli TK1983 Istanbul - Londra seferinde kabin ekibi ve yolcularımıza karşı agresif tavırlar sergileyen ve sözlü hakarette bulunan yolcu uçaktan polis eşliğinde indirilmiştir. Uçağımıza maddi zarar veren B.G isimli yolcu hakkında hukuki süreç başlatılmış olup, kural dışı yolcu listesine (kara liste) eklenmiştir."

ULAŞTIRMA BAKANI URALOĞLU: HUKUKİ SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ise" Kabin çalışanlarına yönelik hakaret içeren olumsuz davranışı en sert şekilde kınıyorum. Hukuki sürecin takipçisi olacağımızın da bilinmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.