Tedavisi süren Sıla bebeğin hayati tehlikesi var

Tekirdağ'da cinsel istismara uğrayan ve dövülen 2 yaşındaki Sıla bebeğin tedavisi yoğun bakımda sürüyor. Hayati tehlikesi süren bebeğin annesi, birlikte yaşadığı kişi ve cinsel istismar şüphelisi 3 kişi tutuklu bulunuyor.

Haberler NTV 16.09.2024 - 10:55 Son Güncelleme : 16.09.2024 - 10:56

Cinsel istismara uğrayan Sıla bebeğin hayati tehlikesi var.  

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde yaşayan Bakiye Y., kızı Sıla bebek 2 Ağustos'ta Malkara Devlet Hastanesi'ne götürdü. 

Vücudunda morluklar bulunan bebeğin, komşunun evinde televizyon ünitesinden düştüğünü söylenerek muayenesinin ardından ailesine teslim edilerek evine gönderildi.

Aile, 8 Eylül akşamı Sıla bebeği yeniden Malkara Devlet Hastanesi'ne götürdü. Baygın haldeki bebek, muayene eden doktorlar, darp izleri ve morlukları görünce durumu polise bildirdi.

Durumu ağır olan bebek, Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Muayene edilen Sıla bebeğin beyin kanaması geçirdiği belirlendi, vücudunda fiziksel şiddete uğradığına yönelik bulgular elde edildi ve ameliyat edildi.

Soruşturma sürerken Tekirdağ Barosu Başkanı Egemen Gürcün, Sıla bebeğin cinsel istismara uğradığının Adli Tıp raporuyla kesinleştiğini ifade etti. 

Bakiye Y., birlikte yaşadığı Sanlı Ö., komşusu Kani A., 13 ve 14 yaşındaki 2 komşu çocuğu, tutuklandı. 

Küçük kızın kardeşi ise koruma altında.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.