Tatilciler denizde ceset buldu

Bursa’nın Gemlik ilçesinde kıyıya yakın bir noktada erkek cesedi bulundu. 75 yaşlarında olduğu tahmin edinilen ceset, kime ait olduğunun belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Haberler DHA 22.07.2024 - 14:47

Bursa’da denizde erkek cesedi bulundu.

Gemlik’e bağlı Gençali Mahallesi’ndeki Kumsaz Plajı’nda saat 11.30 sıralarında kıyıya yakın mesafede, su yüzeyinde ceset gören tatilciler, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi.

İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, 70-75 yaşlarındaki bir erkeğe ait olduğu belirlenen cesedi, kıyıya çıkardı.
Sahilde bulunan ve kendisine ait olduğu tahmin edilen kıyafetlerden, kimlik çıkmayan erkeğin cesedi, ölüm nedenin belirlenmesi ve kimlik tespiti için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.