Taksi durağında yaşlı adama dayak: Kolu açıya alındı, başına dikiş atıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde müşteri olarak geldiği durakta çıkan kavgada, 2 taksici tarafından dövülen yaşlı adam yaralandı. Taksi şoförler İ.D. ile D.K. gözaltına alındı.

Haberler DHA 09.06.2024 - 15:23

Neyzen Tevfik Caddesi'ndeki taksi durağında durağa gelen M.K.K. (61), taksicilere sıranın kimde olduğunu sordu.

Duraktakilerin farklı taksileri göstermesi üzerine M.K.K., tepki gösterdi. M.K.K. ile taksi şoförleri İ.D. ile D.K. arasında tartışma çıktı.

Tartışma uzayarak kavgaya dönüştü. Taksi şoförleri tarafından darp edilen M.K.K., yaralandı. Hastaneye kaldırılan M.K.K.'nın kolundaki kırık alçıya alınıp baş kısmında yaraya ise dikiş atıldığı belirtildi.

Darp raporu alan M.K.K, şikayetçi oldu.
"KÜFRETTİ" İDDİASI

Şikayet sonrası harekete geçen polis, İ.D. ile D.K.'yı gözaltına aldı.

Her iki taksi şoförü de polisteki ifadelerinde, M.K.K.'nin alkollü olduğunu ve kendilerine küfrettiğini için tartışmanın yaşandığını söyledi. 2 taksi şoförünün polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız