SON DAKİKA: TUSAŞ tesislerinde terör saldırısı | Dakika dakika yaşananlar

Ankara'da bulunan TUSAŞ tesislerinde patlama ve silah sesleri duyuldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırıdan hemen sonra yaptığı açıklamada olayı bir terörist saldırı olarak nitelendirdi. Tesiste geniş çaplı operasyon başlatıldı. İçişleri Bakanı, operasyon sonrasında yaptığı açıklamada, 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini söyledi. Bakan Yerlikaya'nın verdiği bilgilere göre dört kişi şehit oldu, 14 kişi de yaralandı.

Haberler ntv.com.tr 23.10.2024 - 20:27

TUSAŞ'A TERÖR SALDIRISI

TUSAŞ'ın Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. Saldırı sonrası maalesef şehit ve yaralılarımız bulunmaktadır" açıklamasında bulundu. Bölgeye güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.