Sendika rekabeti kavgaya dönüştü: 2 yaralı

Bursa'da bir fabrikada Türk-İş ve DİSK'e bağlı işçiler arasında çıkan kavgada 2 işçi yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 16.04.2012 - 11:11

Bursa Organize Sanayi Bölgesi'nde 6 bin işçinin çalıştığı Bosch fabrikası önünde karşıt sendika üyesi iki grup arasında çıkan kavgada 2 işçi yaralandı.

Fabrikada örgütlü Türk-İş'e bağlı Türk Metal Sendikası üyesi işçiler ile DİSK'e bağlı Birleşik Metal-İş Sendikası üyesi işçiler arasında fabrika önünde başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavga, olay yerine çağrılan polisin müdahalesiyle yatıştırıldı. Kavgada darp sonucu yaralanan 2 işçi, Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İşçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Birleşik Metal-İş Sendikası Genel Sekreteri Selçuk Göktaş, fabrikadaki işçilerin kendi sendikalarına üye olmak istediğini ancak diğer sendikanın baskı yaptığını öne sürdü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız