Semt pazarındaki bıçaklı kavgada tutuklama

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı bıçaklı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Haberler Anadolu Ajansı 29.09.2024 - 12:51

Doğukışla Kapalı Pazar Yeri'nde dün, esnaf Y.L. ile E.T. arasında çıkan bıçaklı kavgada Y.L'nin öldürülmesi, A.B. ve U.C.L'nin ise bıçakla yaralamasına ilişkin gözaltına alınan zanlılar E.T. ve K.T'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından Kocaeli Adliyesine sevk edilen şüphelilerden E.T, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, diğer zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Doğukışla Kapalı Pazar Yeri'nde esnaf Y.L. ile E.T. arasında tartışma çıkmıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada Y.L. ile yakını A.B. ve U.C.L. bıçakla yaralanmıştı. Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Y.L. müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Şüpheli E.T. ile kavgaya karıştığı belirlenen K.T, gözaltına alınmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.