Sağlık Bakanı Koca'dan "Hastalık X" açıklaması

Covid-19'dan 20 kat daha ölümcül olduğu tahmin edilen "Hastalık X" ile ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan bir açıklama geldi. Koca hastalığın gerçek hayatta karşılığının olmadığını, adının teorik çalışmalarda geçtiğini söylerek, "Siz rahat olun." dedi.

Haberler ntv.com.tr 24.01.2024 - 14:39 Son Güncelleme : 24.01.2024 - 14:41

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Dünya Sağlık Örgütü'nün (DSÖ) açıklamalarının ardından gündeme gelen "Hastalık X" ile ilgili açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca şu ifadeleri kullandı:

'Farzımuhal Hastalık. DSÖ’nün verdiği isimle X hastalığı. Gerçek hayatta karşılığı yok. İleride bir gün bir salgın yaşanacak olursa, ona hazırlıksız yakalanmamak için yapılan çalışmalarda teorik anlamda geçiyor. Siz rahat olun. Ve kendinizi soğuk algınlığından koruyun"
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.