Pendik’te Gazze’ye destek yürüyüşü düzenlendi

İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından, işgalci İsrail’in Gazze’de 8 ayı aşkın süredir devam eden soykırımına karşı yürüyüş düzenlendi. Pendik Marmaray İstasyonu önünden başlayıp 100. Yıl Çocuk Parkı’nda sona eren yürüyüşe katılan on binlerce kişi, Filistin’e destek mesajı verdi.

Haberler DHA 09.06.2024 - 12:56

Pendik Marmaray İstasyonu’nda bir araya gelen on binlerce kişi, ellerinde Türk ve Filistin bayrakları ile yürüyüşe geçti. “Katil İsrail Filistin’den defol”, “Katil İsrail, işbirlikçi Amerika”, “Nehirden denize özgür Filistin”, “Filistin halkı yalnız değildir” sloganları atıldı, tekbirler getirildi.

Güzergah boyunca, çevredeki vatandaşlar da yürüyüşe destek verdi. Yürüyüşün katılımcı sayısı, varış noktasına kadar sürekli arttı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız