Otomobilde 4 kilo 900 gram uyuşturucuyla yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

Aydın'da durdurulan otomobilde, narkotik köpeği 'Gece' ile yapılan aramada, valizde 4 kilo 900 gram metamfetaminle yakalanıp gözaltına alınan 3 şüpheli, tutuklandı.

Haberler DHA 01.06.2024 - 14:52

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kente yüksek miktarda uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisiyle harekete geçti. Takibe alınan otomobil, dün gece Efeler ilçesi Umurlu Mahallesi'nde durduruldu.

Otomobilde narkotik köpeği 'Gece' ile yapılan aramada, bagajdaki valizde 4 kilo 900 gram metamfetamin, 2 ruhsatsız tabanca ve 51 mermi ele geçirildi. Otomobildeki İ.Ç., G.Ç. ve M.A. gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız