Ortadoğu’da savaş gerilimi: Pegasus iptal süresini uzattı

İsrail’in Lübnan’a yönelik saldırıları sürerken Ortadoğu’da savaş gerilimi yaşanıyor. Birçok havayolu şirketi, Ortadoğu ülkelerine seferlerini iptal etti. Irak, İran ve Ürdün’e seferlerini daha önce iptal eden Pegasus, bu süreyi 9 Ekim’e kadar uzattı.

Haberler DHA 04.10.2024 - 16:03

Ortadoğu’da savaş gerilimi yaşanıyor.

İsrail’in Lübnan’a yönelik hava saldırıları ve İran’a yapılması planlanan olası saldırılar Ortadoğu’daki hava ulaşımını olumsuz etkiledi.

Yaşanan olaylar nedeniyle ortaya çıkan güvenlik sorunları nedeniyle yabancı havayolu şirketleri Ortadoğu’daki birçok ülkeye seferlerini askıya almak zorunda kaldı.

Hava sahasında yaşanan güvenlik sorunları nedeniyle Pegasus Havayolları, Irak, İran ve Ürdün’e yapacağı seferleri 9 Ekim’e kadar karşılıklı olarak iptal etti.

Havayolu şirketi bir süredir Lübnan’ın başkenti Beyrut’a yaptığı seferleri de askıya almıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.