Ömer Çelik’ten 7 Ekim paylaşımı: “İnsanlık eninde sonunda barbarlığı yenecek”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 7 Ekim tarihinin Netanyahu hükümetinin insanlığı işgal etmek için katliamlara başladığı gün olduğunu söyledi. Çelik, “Gazze insanlığın ta kendisidir. İnsanlık eninde sonunda barbarlığı yenecek.” ifadelerini kullandı.

Haberler ntv.com.tr 07.10.2024 - 11:19

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarının başladığı 7 Ekim’in yıl dönümüne ilişkin açıklama yaptı.
7 Ekim’in Netanyahu hükümetinin insanlığı işgal etmek için katliamlara başladığı gün olduğunu söyleyen Ömer Çelik, “1 yıldır her türlü katliam aracıyla Gazze’de insanlığın yüz akı kardeşlerimizi şehit ettiler. Soykırımcı şebeke, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi dahil her yere dönük işgal politikasını sürdürdü. Ama Gazze’yi teslim alamadılar. İnsanlığı teslim alamadılar.” ifadelerini kullandı.

Çelik, “Gazze insanlığın ta kendisidir. İnsanlık eninde sonunda barbarlığı yenecek.” dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.