Okul bahçesinde oynarken üzerine sürgülü demir kapı düştü

Rize'de 2'nci sınıf öğrencisi Asaf Kasap'ın üzerine okul bahçesinin sürgülü demir kapısı düştü. Olay ile ilgili soruşturma başlatırken anne Sevinç Kasap okul idaresinden şikayetçi oldu.

Haberler DHA 11.10.2024 - 14:30

Taşlıdere Mahallesi'ndeki Taşlıdere Gazi Okulu bahçesinde 2'nci sınıf öğrencisi Asaf Kasap, okul çıkışında bahçede oyun oynadığı sırada okulun sürgülü demir kapısı üzerine düştü.

Demir kapının altında kalan, ayağı ve başı ezilen çocuk yaralandı.

Çevredekilerin ihbarıyla adrese gelen sağlık ekipleri, küçük çocuğu ambulansla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Tedavi altına alınan çocuğun ayağında da kırık tespit edildi.

Olay ile ilgili soruşturma başlatırken anne Sevinç Kasap okul idaresinden şikayetçi oldu.

"HER AH ÇEKTİĞİNDE BİR DAVA AÇACAĞIM"

Sevinç Kasap, çocuğunun ihmal sonucu yaralandığını dile getirdi. 

"Her ah çektiğinde bir dava açacağım." diye konuşan anne Kasap, "Çocuğumun ayağı kırık, kafası yarılmış, kulağının arkası çok kötü, uyurken ağlıyor." dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.