ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? EGM ÖGG sonuçları için tarih verdi

Özel Güvenlik Sınavı sonuç tarihi 25 Ağustos tarihinde gerçekleşen sınavın hemen ardından gündeme geldi. EGM kılavuzuna göre, yapılan değerlendirme sonrası ÖGG sınav sonuçları eylül ayında ilan edilecek. Peki,

Haberler 26.08.2024 - 09:19

Bu yılın dördüncü Özel Güvenlik Sınavı, Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı tarafından 25 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirildi. ÖGG sınav sonucunu merak eden adaylar, yazılı sınav talimatını inceliyor. 

ÖGG SINAV SORULARI NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Özel Güvenlik 110. Temel Eğitim Ve 86. Yenileme Eğitimi Sınavı (ÖGG) tarihi yayımlanan talimat ile duyurulmuştu. Talimata göre 110. dönem ÖGG sınavı soruları ve cevapları, 27 Ağustos 2024 Salı günü yayınlanacak.

ÖGG SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Değerlendirmelerin tamamlanması ardından ÖGG sınav sonuçları, 13 Eylül 2024 tarihinde açıklanacak.

ÖGG sınav sonuçları, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün https://onlineislemler.egm.gov.tr/ isimli internet adresinden T.C. kimlik numarası ve güvenlik kodu ile öğrenilebilecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.