Müdür Atael, ilçede inşaatı devam eden okul ve kurumları yerinde inceledi

Hakkari’nin Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Atael ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Özmen ilçenin farklı noktalarında yapımı devam eden okul ve kurum inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Haberler 06.07.2024 - 03:46

Hakkari’nin Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Atael ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Özmen’le beraber farklı noktalarda inşaattı devam eden okul ve kurum binaları gezerek yerinde inceledi.

Müdür Atael ve beraberindekilerle ilçenin farklı noktalarında yapımı devam eden okul ve kurum inşaatlarında incelemelerde bulundu. Atael, tatil nedeniyle devam tüm hızıyla süren çalışmaları yerinde gezerek bitiş noktasında yetkililerden tek tek bilgi aldı.

Yüksekova’nın geleceği için eğitimin en büyük hizmet çağını yaşadıklarını belirten Müdür Atael, “Tüm hızıyla devam eden okul ve kurum inşaat çalışmalarımızı yerinde gezip inceliyoruz. İnşallah Yüksekova’ya yakışacak okul ve kurumlar yükseliyor. Bizde Yüksekova Milli Eğitim Müdürlüğü olarak durumdan eğitimin geleceği için çalışıyoruz” dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.