İdil Bilgen kimdir, kaç yaşında? (Miss Turkey birincisi İdil Bilgen hakkında bilinenler)

Türkiye’nin en güzel kızlarının seçildiği Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen oldu. Miss Turkey'de 2 numara ile yarışan İdil Bilgen,ülkemizi Miss World'de temsil edecek. Peki, Miss Turkey birincisi İdil Bilgen kimdir?

Haberler 12.09.2024 - 11:32

Berfu Yenenler, Selen Soyder, Gizem Karaca, Amine Gülşe ve Neşe Erbek gibi eski güzellerin jüri koltuğunda yer aldığı Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen oldu.

Birincilik heyecanını paylaşan Bilgen, "Birinci olmayı çok istiyordum. Fakat olabilir miyim bilmiyordum. Ülkemi temsil edebilmenin gururu beni heyecanlandırıyor. " ifadelerini kullandı. 


İDİL BİLGEN KİMDİR?

Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen 24 yaşında. Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Bilgen Türkiye'yi Miss World'de temsil edecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.