Merve öğretmen kaza kurbanı

Adana'da yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı fen bilgisi öğretmeni 26 yaşındaki Merve Çürük yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan otomobilin sürücüsü 8 aylık hamile Latife K.'nin ise hastanede tedavisi devam ediyor.

Haberler DHA 22.05.2024 - 11:33

Adana'nın Yüreğir ilçesi Mithat Özsan Bulvarı’nda 20 Mayıs'ta 8 aylık hamile Latife K. yönetimindeki otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen fen bilgisi öğretmeni Merve Çürük’e (26) çarptı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Latife K. ile Merve Çürük hastaneye kaldırıldı.

Merve Çürük, doktorların müdahalesine rağmen dün hayatını kaybetti.

Latife K.’nin hastanedeki tedavisi devam ederken, bebeğinin hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Bir süre önce sevgilisiyle nişanlandığı ve evlilik hazırlıkları yaptığı belirtilen Merve Çürük’ün cenazesi, otopsinin ardından Kozan ilçesinde toprağa verildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.