Müge Anlı'ya konu olan Mehmet Yörük cinayetinde itiraf geldi:  Üfürükçü Mustafa kocamı içirdiği su ile öldürdü

Mehmet Yörük'ün cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Eşinin öldüğü gün Üfürükçü Mustafa'nın evde olduğunu söyleyen Sebile Yörük, kocasının içtiği su ardından rahatsızlanıp hayatını kaybettiğini söyledi.

Haberler 04.09.2024 - 11:18

Mehmet Yörük'ün şüpheli ölümü ardından ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurmuştu. Aile, bu ani ölümde Sebile ve yardım istediği üfürükçü Mustafa'nın parmağı olduğundan şüphelendiklerini dile getirdi. Baskılar ardından ard arda itiraflarda bulunan Sebile Yörek, uygunsuz fotoğraflarının çekildiğini ve eşinin zehirlenerek öldürüldüğünü itiraf etti.
İddialar şu şekildeydi. Sebile Yörük yaşadığı rahatsızlıklardan dolayı üfürükçü Mustafa Samagan ile tanıştı. Konuşulanlar korkunçtu. Mustafa Samagan, Sebile Yörük'ün çıplak fotoğraflarını çekti.Sözde üfürükçünün zaten evli olan Sebile Yörük'e "benimle evlen yoksa fotoğraflarını kardeşlerine gösteririm!" şeklinde şantaj yaptığı öne sürüldü.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın sorularına cevap veren Sebile, iddiaları doğruladı. Çok geçmeden cinayet itirafı da geldi. Mehmet Yörük'ün hastalığının Mustafa Samagan'ın getirdiği sular sonrasında ilerlediğini anlatan Sebile cinayetin detaylarını da anlattı.


Sebile, sözde üfürükçünün "Bunu içince ölecek, aramızdan çekilecek ikimiz evleneceğiz." dediğini söyledi. Yayına bağlanan bir kişi Mustafa Yörük'ün ölümünden sonra Sebile Yörük ve Mustafa Samagan'ın dini nikah kıydıklarını iddia etti. Canlı yayında Sebile Yörük ve Mustafa Samagan gözaltına alındı. Mustafa Samagan, Sebile Yörük ile 6 yıldır sevgili olduklarını çıplak fotoğrafı kendisinin gönderdiği yönünde ifade verdi. Samagan emniyette, cinayet iddialarını reddetti. Sebile Yörük ise canlı yayında anlattıklarını yazılı ifadesinde de belirtti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.