Küba'da çalıştıkları gemideki patlamada ölen Türk denizciler memleketlerinde defnedildi

Küba'da bir tersanede Türk şirkete ait gemide yapılan çalışmalar esnasında yaşanan patlamada hayatını kaybeden 2 denizci, memleketleri Zonguldak'ta toprağa verildi.

Haberler İHA 07.10.2024 - 17:51 Son Güncelleme : 07.10.2024 - 17:52

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinden Küba'ya giden ve buradaki tersanede geçen hafta Türk bir şirkete ait gemide kaynak çalışması sırasında yakıt kazanının patlaması sonucu ağır yaralanan Zonguldaklı denizciler Halil Karadeniz (44) ve Fuat Türkyılmaz (41) yaşam savaşını kaybetti. İşçilerin cenazeleri Küba'dan alınarak memleketleri Karadeniz Ereğli ilçesine getirildi.

Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi morgunda bekletilen işçilerin cenazeleri için ilçeye bağlı Danişmentli köyünde cenaze töreni düzenlendi. Evlerinin önünde helallik alınan işçiler için dualar okundu, köy mezarlığında cenaze namazı kılındı.

Üç çocuk babası Halil Karadeniz ile dört çocuk sahibi Fuat Türkyılmaz'ın çocukluk arkadaşı oldukları, çalışmak için Küba'ya gittikleri öğrenildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.