Konya KOMEK kayıtları başladı (Güz dönemi KOMEK başvurusu nasıl yapılır?)

KOMEK kayıtları 2024 güz dönemi için başladı. Eğitimler ücretsiz olup yüz yüze ve online olarak gerçekleştirilecek. Peki, online güz dönemi KOMEK başvurusu nasıl yapılır?

Haberler 24.09.2024 - 09:36

Binlerce kişiye hem sanat hem de meslek kazandıran KOMEK kayıt tarihleri açıklandı. Takvim doğrultusunda 2024 güz dönemi kayıtları 24 Eylül Salı günü itibarıyla başladı. Buna göre başvuru işlemleri, 24 Eylül-7 Ekim 2024 tarihleri arasında komek.org.tr üzerinden yapılacak.
KOMEK KAYIT BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

KOMEK kayıt başvuruları, yüz yüze eğitim için https://pars.komek.org.tr/, uzaktan eğitim için ise https://kuzem.org/ adresi üzerinden yapılacak.

KOMEK kurslarının bazıları online, bazıları ise yüz yüze yapılacak. Kurslar ücretsizdir.

Eğitimleri başarıyla tamamlayan kursiyerlere eğitim sonunda MEB onaylı sertifika veriliyor ve sertifikalara e-devlet üzerinden ulaşılabiliyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.