Konteyner kentte, akıma kapılıp öldü

Kahramanmaraş'ta konteyner kentte vincin elektrik teline temas eden bomunun ucundaki kancaya dokununca akıma kapılan Mehmet Çetindağlı (64), hayatını kaybetti. Olay sırasında sıçrayan kıvılcımların tutuşturduğu konteyner ise yandı.

Haberler DHA 25.10.2023 - 18:45

Kahramanmaraş'ta konteynerlerin yükseltilmesi için yapılan çalışmalarda, vincin bomu elektrik teline temas etti.

Bu sırada çalışmaları izleyen Mehmet Çetindağlı, vincin bomunun ucundaki kancaya dokununca elektrik akımına kapıldı. Bu sırada konteynere sıçrayan kıvılcımlar ise yangına neden oldu.

İhbarla bölgeye çok sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Vücudunun büyük bölümü yanan Çetindağlı, hastanede hayatını kaybetti.

Çetindağlı'nın yanan konteynerde eşi Ayşe Çetindağlı ile kaldığı, olay sırasında kadının yevmiye ile ekmek yapmak için köye gittiğini, acı haberi burada aldığı öğrenildi. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, vinç operatörü gözaltına alındı.

Dulkadiroğlu Kaymakamı Fatih Çelikkaya da konteyner kente gelerek ekiplerden bilgi aldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız